Multibrackets 5354

Multibrackets 5354

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Multibrackets: Multibrackets Suport si stand televizor, monitor

Harmantrade CM-202 Suport si stand televizor, monitor 226,98 RON Harmantrade CM-202 Stell SHO 1005 Suport si stand televizor, monitor 749,00 RON Stell SHO 1005 Cabletech UCH0108 Suport si stand televizor, monitor 90,00 RON Cabletech UCH0108 Hama 84427 Suport si stand televizor, monitor de la 240,99 RON Hama 84427

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Dimensiune minima ecran 43"
Dimensiune maxima display 63"
Greutate maxima suportata 70 kg
Compatibil VESA Da

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Diagonala minima (inch): 43 Diagonala maxima (inch): 63 Greutate maxima suportata (kg): 70 Compatibilitate VESA: 900 x 500 Culoare: ARGINTIU Motorizat: NU Prindere podea: mobil pe roti Reglabil pe inaltime: DA   Descriere: Stand M Public Display 180, pentru un singur ecran, argintiu   Stand Multibrackets M Public Display 180 – Stand pentru un singur ecran LCD – aluminiu -argintiu – dimensiunile ecranului: 46''-63'' – standard VESA: 800x500 mm   Stand-ul Multibrackets M Public Display 180 este unul dintre cele mai flexibile si multifunctionale stand-uri din categoria sa. Posibilitatea de afisare a doua ecrane face acest stand ideal pentru video-conferinte si prezentarile in detaliu, unde este necesar un scenariu cu doua ecrane. Inaltimea de 180 cm este extrem de folositoare, mai ales in salile de conferinte si in alte situatii precum locurile publice – saloane de vanzari, spitale, etc. Cu ajutorul stand-ului M Public Display 180 poti avea o pozitionare optima a ecranului atat pentru audienta care se afla jos, cat si pentru cei ce stau in picioare – in orice parte a incaperii.   Stand-ul M Public Display 180 are o suprafata de utilizare extrem de versatila. Construit in mare parte dintr-un aluminiu cu o greutate redusa, care este extrem de rezistent si va sustine majoritatea ideilor si ambientelor in care acesta va fi situat.   Atunci cand a fost dezvoltat, s-a pus mult accent pe stabilitate si pe calitatea generala a stand-ului, atunci cand este fixat in pozitie si atunci cand se afla in miscare. Rotile sunt incluse in mod standard, fiind un partener perfect in locurile publice precum salile de conferinte, de clasa sau in spitale.   Stand-ul M Public Display 180 poate fi utilizat intr-un mod standard landscape sau intr-un mod portret. Poate fi utilizat cu sau fara roti, cu sau fara polita, suport pentru camera si prize.

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.